Telefon: [+40] 0342 404 620
        [+40] 0372 982 222
Fax: [+40] 0342 404 622
Soseaua Chiciului nr.2A, Calarasi, Romania Vezi pe hartă
Despre Hotel Hestia

Despre Hotel Hestia

HestiaHotelul, construit într-un stil clasic, are un amplasament ideal, în imediata apropriere de Parcul Dumbrava, de Spitalul Județean, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Central și de instituții reprezentative ale orașului ca: Judecătoria și Tribunalul Călărași, sediul ANAF, sediul Primăriei Călărași și doar 3 minute de sediul Consiliului Județean și al Prefecturii Călărași.

Oricare ar fi scopul călătoriei, sau dacă aveți nevoie de cazare pe termen mediu sau lung, noi ne ridicăm la așteptările dumneavoastră oferindu-vă cazare într-o ambianță deosebită.
Hotelul, construit într-un stil clasic, are un amplasament ideal, în imediata apropriere de Parcul Dumbrava, de Spitalul Județean, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Central și de instituții reprezentative ale orașului ca: Judecătoria și Tribunalul Călărași, sediul ANAF, sediul Primăriei Călărași și doar 3 minute de sediul Consiliului Județean și al Prefecturii Călărași.

Oricare ar fi scopul călătoriei, sau dacă aveți nevoie de cazare pe termen mediu sau lung, noi ne ridicăm la așteptările dumneavoastră oferindu-vă cazare într-o ambianță deosebită

 

Hotel Hestia pe FaceBook